Twenthe Group bvba

Harelbekestraat 66
8540 Deerlijk
Tel. +32 (0)56 70 27 67
Post: info@twenthe-group.be
  • Home
  • Stories
  • Hoe creëer je een insta-proof slaapkamer?

Hoe creëer je een Insta-proof slaapkamer?

Bij Twenthe Group hebben wij alles in huis voor het creëren van een Insta-proof slaapkamer. Hoe je dit aanpakt? 
Dat leggen wij je maar al te graag uit. All you need is een prachtig dekbedovertrek en je favorite combinatie uit ons assortiment aan bijpassende sierkussens, slopen, plaids en hoeslakens - let’s style & go social!

Stap 1: een prachtig dekbedovertrek

Start met een stijlvol dekbedovertrek dat bij jouw persoonlijke stijl past. Of je nu kiest voor een grafische of tijdloze print, een uni kleurige, opvallende of zachte tint, een satijnen of kreukerige stonewashed look; kies een dekbedovertrek dat jou aanspreekt, in je interieur past en aansluit bij jouw noden. Hoe opvallend je dekbedovertrek is, kan ook afhangen van hoe je je bed wil aankleden: houd je meer van een simpele of strakke afwerking met één karakteristiek dekbedovertrek of net van een mix van sierkussens & plaids?

Stap 2: de accessoires

Onze collecties dekbedovertrekken worden steeds aangevuld met assorti sierkussens, slopen, plaids en hoeslakens waarvoor gebruik wordt gemaakt van eenzelfde kleurenkaart, stoffen en wevingen. Hierdoor is het kinderspel om de dekbedovertrekken te mixen en matchen met onze accessoires in eenzelfde, typerende stijl. Maar ook doorheen collecties zijn eindeloze, prachtige combinaties mogelijk. Ontdek hieronder onze verschillende collecties met bijpassende accessoires en laat je inspireren door onze favoriete combinaties!

Vorig artikel
TREND: Desert Sun
Een zomers paradijs in eigen huis: dat is het idee achter de etnic vibes trend die dit seizoen terug te vinden is in grafische en etnische prints!
Vorig artikel
TREND: Tropicana
Back to nature: een gemeenschappelijke nostalgie en zucht naar de natuur is een logische tegenreactie op de voorbije isolerende jaren...
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×