Twenthe Group bvba

Harelbekestraat 66
8540 Deerlijk
Tel. +32 (0)56 70 27 67
Post: info@twenthe-group.be

    Lekker warm in flanel

    Op zoek naar een warm, zacht dekbedovertrek om de koude winternachten te trotseren? Ontdek onze collectie in 100% tweezijdig geruwde katoen flanel! Deze sets zijn superzacht, warm en daardoor heerlijk knus.  

    Wat is katoen flanel?

    Onze flanellen dekbedovertrekken zijn gemaakt uit 100% katoen. Het verschil met gewoon katoen is dat flanel wordt gemaakt van los gesponnen garen dat daarna nog geruwd wordt. Hierdoor voelt flanel zacht, wollig en lekker dik aan gaat voelen; ideaal voor de winter! Daarnaast kan de stof beter warmte vasthouden en reguleren.

     

        Melee flanel

        Een simpel, elegant & tweezijdig dekbedovertrek gemaakt van yarn-dyed flanel katoen. Zin in een andere look? Draai gewoon om naar de lichtere of donkerdere kant.

          Vorig artikel
          Brushed Satijn Collectie
          Een zachte, warme & gezellige hottellook in de slaapkamer met brushed satijn! Ontdek de 8 trendy kleuren met bijpassende sierkussens, slopen en hoeslakens.
          Vorig artikel
          Jersey elastane collectie
          Deze hoeslakens zijn in tegenstelling tot de gewone Jersey hoeslakens met dubbele draad gebreid waardoor ze dikker en sterker zijn! Zijn tevens voorzien van rondomrond elastiek voor perfecte pasvorm, ideaal voor boxspringbedden en waterbedden. Jersey met elastan past zich perfect aan, is makkelijk hanteerbaar en hoef je niet te strijken!